Partyverhuur & Catering

Eindhoven

 

Glühwein kraam huren in Eindhoven

Glühwein, een lekker warm drankje dat je op de meeste kerstmarkten tegenkomt. Uiteraard is het ook leuk om te serveren op een feestje. Een gezellige winterkraam met glühwein, een vuurkorf en wat muziek. Een gegarandeerd geslaagd feestje! Zowel voor binnen als buiten geschikt. Huur het eenvoudig bij ons.

Glühwein betekent letterlijk gloeiwijn en is een alcoholische drank, die in het midden van Europa vooral in de periode rond de kerst gedronken wordt. Glühwein is gemaakt van rode of witte wijn, die verwarmd wordt met kaneel, kruidnagel, steranijs en citrusschillen. Het kan eventueel gezoet worden met suiker of honing. De drank wordt warm gedronken, echter mag de drank niet koken omdat de alcohol dan verdampt. Glühwein heeft een alcoholpercentage van ongeveer 13%.

Winterkraam huren in regio Eindhoven

 

Glühweinkraam

Wij verhuren een glühweinkraam inclusief apparatuur en alle voedingswaren voor de glühwein. De kraam ziet er leuk uit en geeft een echte sfeer op uw evenement. Onze glühwein is van zeer goede kwaliteit en zal zeker in de smaak vallen bij al uw gasten!

Transport

Wij leveren alles tegen een voordelig tarief in heel Nederland en België! De totale transport prijzen worden berekend over de totale afstand die gereden moet worden. Voor veel locaties hebben wij voordelige tarieven. Klik hier voor de tarieven bij u in de buurt!

Personeel

Heeft u liever ervaren personeel achter de kraam staan? Geen probleem. Wij leveren ook ervaren personeel! Zo kunt u genieten van uw evenement en worden uw gasten voorzien van een heerlijk glaasje glühwein. Succes gegarandeerd!

Prijzen glühweinkraam

Huur van glühweinkraam inclusief apparatuur: €95,-
Glühwein per liter: €6,-
Eindschoonmaak (optioneel): €42,50
 
Bovenstaande prijzen zijn exclusief transport, personeel en BTW.
 

 

Ook leuk:

© 2023 Partytools

Website door Manieu.nl