Partyverhuur & Catering

Eindhoven

 

IJscokar huren in Eindhoven

IJs kan altijd, of het nu warm is of niet. Het enige wat jij hoeft te doen is de smaak aan het weer aanpassen. Wil jij een origineel dessert op jouw feestelijk diner of bruiloft? Of wil je op een originele manier reclame maken voor jouw bedrijf? Wat dacht je van een ijscokar? Jij kunt heel voordelig bij ons een ijscokar huren voor iedere gewenste gelegenheid!

Ambachtelijk Schepijs

Bij een ijscokar hoort natuurlijk wel ijs! Daarom bieden wij jou de mogelijkheid de ijscokar te huren inclusief ambachtelijk schepijs van hoge kwaliteit. Het schepijs wordt geleverd op aanvraag, en je kunt zelf de hoeveelheid en smaken uitkiezen! Voor ons groot assortiment aan smaken kun je het best contact met ons opnemen.

Prijzen

Ieder evenement is anders, daarom maken wij graag een offerte op maat voor jou. Wij hebben kleine stands zoals karren, bakfietsen voor evenementen binnen en grote stands zoals trailers en foodtrucks voor buiten.

Extra's

Naast de eerder genoemde diensten, voorzien wij ook in de benodigdheden voor elektriciteit, verlichting en guirlandes. Daarnaast bieden wij de optie om ervaren personeel te leveren om de benodigde taken tijdens uw evenement uit te voeren.

Authentieke ijskar huren in regio Eindhoven

Vers schepijs op jouw feest of evenement
Vraag een offerte aan >

De mogelijkheden

© 2011 - 2024 Partytools Eindhoven Onderdeel van Partytools.nl