Partyverhuur & Catering

Eindhoven

 

Popcornmachine huren in Eindhoven

De ultieme snack voor tijdens de film of een lange presentatie: popcorn! Altijd al de complete bioscoop naar huis willen halen? Dat kunnen wij voor jou regelen. Bij ons huur je gemakkelijk een popcornmachine. Wij leveren de popcornapparaten door heel Nederland voor de deur af tegen zeer gunstige tarieven.

De popcornkraam

Maak jouw evenement helemaal compleet met onze popcornkraam. De popcornkramen zijn marktkramen die eenvoudig op locatie opgebouwd kunnen worden. Dankzij de leuke rok en het afdakje ziet de kraam er echt Amerikaans uit. Doordat de kramen van een groot formaat zijn, is het mogelijk meerdere popcornmachines in één kraam neer te zetten waardoor de capaciteit verhoogd kan worden. Ideaal voor grote evenementen!

De popcornkar

Wanneer je geen plaats hebt voor een grote marktkraam maar wel een leuke aankleding bij de popcornmachine wilt, kun je bij ons ook een traditionele Oud-Amerikaanse popcornkar huren. De kar is voorzien van leuke details zodat jouw evenement helemaal compleet is.

De popcornmachine

Je kunt ook alleen de popcornmachine bij ons huren. De popcornmachines zijn allemaal van het merk "Gold Medal" en zien er professioneel uit. Indien je bij ons de grondstof afneemt, leveren wij er tevens voldoende zonnebloemolie bij. De grondstoffen bestaan uit: zoete of zoute popcorn en natuurlijk de leuke popcornzakjes.

Prijzen

Ieder evenement is anders, daarom maken wij graag een offerte op maat voor jou. Wij hebben kleine stands zoals karren, bakfietsen voor evenementen binnen en grote stands zoals trailers en foodtrucks voor buiten.

Extra's

Naast de eerder genoemde diensten, voorzien wij ook in de benodigdheden voor elektriciteit, verlichting en guirlandes. Daarnaast bieden wij de optie om ervaren personeel te leveren om de benodigde taken tijdens uw evenement uit te voeren.

Popcornmachine huren in regio Eindhoven
Popcorn op jouw feest of evenement
Vraag een offerte aan >

De mogelijkheden

© 2011 - 2024 Partytools Eindhoven Onderdeel van Partytools.nl